Női kézilabda: a Rosztov Donba igazolt a Győr korábbi beállója

Vágólapra másolva!
2012.08.18. 16:44
A Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának korábbi beállója, Ana Djokics a montenegrói Buducsnoszt Podgoricából az orosz Rosztov Don együttesébe igazolt.

A győri főiskolai tanulmányai befejezésére készülő Ana Djokics – aki a Buducsnoszt játékosaként az idén BL-t, montenegrói bajnokságot és kupát nyert, valamint a Regionális Ligában is az élen zárt, ráadásként pedig Londonból ezüstéremmel tért haza – nyolc társával együtt elköszönt az átalakuló Podgoricától. A beálló a következő évadban az orosz bajnoki ezüstérmes Rosztov Dont erősíti, akárcsak eddigi és jövőbeni klubtársa, Szonja Barjaktarovics, az olimpiai ezüstcsapat kapusa.

Az augusztus 25-én és 26-án a népligeti Szabella-kupán szereplő Podgoricából rajtuk kívül távozik még Bojana Popovics, Maja Szavics (mindkettő visszavonult), Katarina Bulatovics (Oltchim Valcea, román), Ana Radovics (Kolding), Jelena Markovics (Braila, román), Adrijana Cakalije (Brasov) és Dijana Jovetic (Koprivnica).

A montenegrói szövetségi kapitány, Dragan Adzsics klubcsapatának újoncai a következők: a francia Claudine Mendin, a horvát Katarina Bralo és Katarina Jezic, a szerb Jelena Trifunovics és az FTC-ből érkező Jelena Zsivkovics.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik