Férfi kézilabda: nem fizetett a Ciudad Real, Lazarov ismét a zágrábiaké?

HEKA LÁSZLÓHEKA LÁSZLÓ
Vágólapra másolva!
2011.07.15. 23:37
Címkék
Csütörtökön még csak szenzációgyanús zágrábi pletyka volt, de pénteken a tekintélyes Sportske novosti szakírója, Drazen Pinevic már tényként közölte lapjában: Kiril Lazarov ismét a Croatia Zagreb játékosa lett.

A BL-döntős Ciudad Real (Sterbik Árpád kapus csapata) nem fizette ki idejében a horvátoknak a Lazarov megvásárlásáért járó összeg aktuális részletét, s Bartol Kaleb igazgató, azt állítja, hogy ezzel felbomlott a két klub közötti megállapodás. Vagyis szerinte Kiril Lazarov jogilag ismét a Gál Gyulát is foglalkoztató CO Zagreb játékosa.

Zágrábi források szerint a horvát bajnokcsapat működése nagy részben a két eladott játékos – Duvnjak (HSV Hamburg) és Lazarov – átigazolási díjának részletekben fizetett összegeitől függ. Ha azok nem érkeznek meg idejében, a klub működése veszélybe kerül.

A végső szó a jogászoké lesz, mert a zágrábiak nem hajlandóak lemondani a macedón átlövőről. Bartol Kaleb klubigazgató a Sportske novostinak elmondta:

„Valóban igaz, hogy a Ciudad Real késik a fizetéssel és ezzel kapcsolatosan e-mailben jelentkezett, de az is tény, hogy most új körülmények vannak. Egyesületünk érdekelt abban, hogy új tárgyalásokat kezdjünk a spanyolokkal. Jelen pillanatban nehéz megmondani, hogy mi lesz ezek végeredménye. A spanyolok valójában felajánlották, hogy késedelemmel, de fizetnek, mi azonban ezt nem fogadtuk el. Így Lazarov ismét a mi játékosunk."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik