Jégkorong: Más lesz decemberben a válogatott kerete – Don MacAdam

Vágólapra másolva!
2023.11.13. 18:17
null
Don MacAdam a Sárközy Tamás-emléktornán (Fotó: Dömötör Csaba)
A múlt heti Sárközy Tamás-emléktornán látottakhoz képest más kerettel áll ki a december közepi edzőtáborra és ausztriai tornára a magyar jégkorong-válogatott

 

Don MacAdam szövetségi kapitány a szövetség honlapján elmondta, remélhetőleg a mostaninál zökkenőmentesebb lesz a megfelelő csapatszerkezet megtalálása.

„Tovább kell fejlődnünk, ahogyan azt elkezdtük a múlt héten. Kicsit talán tovább tartott, míg a megfelelő szerkezetet megtaláltuk. Más játékosokat is látunk majd, sokan nem álltak most rendelkezésre, páran az Egyesült Államokban játszanak vagy sérültek. Fontos, hogy folyamatosan értékeljünk, építsük a struktúrát és fontos, hogy minden elérhető játékos a fedélzeten legyen, egy irányba haladjunk” – fogalmazott.

A válogatott a múlt héten egy győzelemmel és két vereséggel zárta a Tüskecsarnokban rendezett tornát. A szövetségi kapitány szerint mindhárom összecsapásnak megvolt a maga tanulsága, és örült annak, ahogyan az újoncok teljesítettek.

A válogatottra decemberben egy ausztriai torna vár, februárban a Tüskecsarnokban olimpiai selejtező következik, míg a divízió I/A-világbajnokságot április 28. és május 4. között rendezik Bolzanóban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik