Vb 2022: az ecuadori drukker a katariakat cukkolta, de... – videó

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.11.20. 19:43
null
A nézőtéren izgalmasabb dolgok történtek, mint a pályán a második félidőben (Fotó: Twitter/M7MD)
Mint ismert, Ecuador 2–0-ra legyőzte Katart a 2022-es labdarúgó-világbajnokság nyitó mérkőzésén. A találkozón egy ecuadori drukker annyira jól érezte magát a kétgólos előny tudatában, hogy cukkolta a katariakat. „Pénz, pénz, pénz” – énekelte a szurkoló, akit az egyik hazai azonnal csöndre intett. A balhét már több mint kilencmillióan tekintették meg Twitteren. A felek egyébként azóta barátságot kötöttek, erről is készült videó.

 

A szurkolók valahogy mindig megtalálják azt az érzékeny pontot, amivel szíven üthetik a riválisukat. Így történt ez Katarban is, ahol egy ecuadori drukker gúnyolódott a házigazdán.

„Pénz, pénz, pénz” – utalt énekével arra, hogy hiába rendelkezik óriási vagyonnal Katar, a futballpályán mégis jóval gyengébben teljesített a dél-amerikai együttesnél.

Az egyik katari nem is vette jó néven, csúnyán leordította az ünneplő ecuadorit. Többen mondogatták, hogy „nyugalom, nyugalom”, aminek végül meg is lett az eredménye.

Néhány perccel az eset után újabb videó került ki a Twitterre, amelyben már lehiggadt állapotban, egymással megbékélve beszélgettek jó hangulatban. Az ecuadori így fogalmazott:

A szenvedélyünk miatt néha kiborulunk, de azért jöttünk ide, hogy együtt legyünk. A sport összehozza az embereket. Nagyon barátságosak vagytok, ez egy szép világbajnokság, a legjobbakat kívánom Katarnak.”


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik