M. M.
2022.12.05 12:26 Frissítve: 2022.12.05 13:00

Vb 2022: a Neymar-hasonmás élvezi, hogy megtéveszti a szurkolókat Katarban

A Globo brazil hírportál helyszíni beszámolója alapján egy Neymar-hasonmás bolondítja meg a helyieket a katari világbajnokságon. A 30 éves Eigon Oliver régen autómosó és pincér volt, de manapság már influenszer tevékenységéről híres.

Eigon Oliver az első számú Neymar-dublőrnek számít (Fotó: Instagram, @sosiadoney)

 

Eigon Oliver számít a leghíresebb „Neymar-dublőrnek” az internet világában. Egy sportfogadó iroda vendégeként jutott el Katarba a világbajnokságra, ahol tevékenységével rohamosan növeli követőinek a számát.

Dohai tartózkodása során több alkalommal is megtévesztette a brazil szurkolókat, ugyanis Oliver szinte megszólalásig hasonlít a Paris Saint-Germain játékosára. A hasonmás elsajátította Neymar öltözködési stílusát, modorát, mimikáját, és még tetoválásai is megegyeznek Neymaréval.

A Brazília–Svájc mérkőzés előtt még a stadionban az öltözők körül is járkált egy hamis Louis Vuitton táskával, kinézetével teljesen megtévesztette a biztonsági őröket. Az esetről készült videót megosztotta közösségi médiás felületén, „Ez volt a csúcs!” – címmel.

 


 

A TikTokon közzétett videójában azt is láthatjuk, ahogyan egy bevásárlóközpontban kelt óriási felhajtást, mivel a sportszerbolt dolgozói azt hitték, hogy maga a brazil válogatott sztárja lépett be, be kellett zárni az üzletet, hogy az arra járók ne rohamozzák meg a helyet.

Oliver már magával Neymarral is találkozott, és készítettek is közös videót Párizsban.

 


 

Miközben az ál-Neymar éli világát Katarban, az „igazi” a hírek szerint felépült az első meccsen elszenvedett sérüléséből, vasárnap már edzett, így van esély a játékára a Dél-Korea elleni, hétfő esti nyolcaddöntőben.

2023.01.05 21:56:56

Foci vb 2022 nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Nehéz összehasonlítani a 2022-es vb-aranyérmes argentin válogatottat az évtizedekkel ezelőtti csapatokkal.

2023.01.04 21:38:36

Foci vb 2022 nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. A gazdasági érdekek mindig legyőzik a szakmai indokokat.

2022.12.31 00:19:21

Foci vb 2022 nemzetisport.hu

ALAPVONAL. LUCIFER Hiú törekvés! Mert egyént sosem / Hozandsz érvényre a kor ellenében: / A kor folyam, mely visz vagy elmerít, / Úszója, nem vezére az egyén. / Kiket nagyoknak mond a krónika, / Azok mind, kik meghallották, mi a kor dala.