Eb 2020: „Spanyolország szörnyű” – a Real korábbi klasszisa beszólt a válogatottnak

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2021.06.22. 11:45
null
Van der Vaart nincs oda a spanyolok játékáért (Fotó: AFP)
A Real Madrid labdarúgócsapatának egykori középpályása, Rafael van der Vaart reméli, Hollandia találkozik Spanyolországgal az Európa-bajnokságon – úgy véli, Luis Enrique csapata rettenetesen játszik, olvasható az rmcsport.com oldalán.

 

Rafael van der Vaart egy holland sportcsatornánál dolgozik szakértőként az Európa-bajnokság alatt, s nem tartotta vissza magát a spanyol válogatott kapcsán.

„Spanyolország szörnyű, rettenetes. Remélem, találkozunk velük, mert abban a csapatban semmi nincs. Az egyik oldalról a másikra járatják a labdát, de nincs klasszis játékosuk, aki a döntő passzra képes lenne” – mondta a Real Madrid korábbi kiválósága.

Luis Enrique együttese két mérkőzés után nyeretlenül áll az E-csoport harmadik helyén, miután Lengyelországgal és Svédországgal is csak döntetlent játszott.

Hollandia hétfőn 3–0-ra legyőzte Észak-Macedóniát, így kilenc ponttal jutott tovább az A-csoport első helyén a kieséses szakaszba.

A két csapat egyébként már a nyolcaddöntőben összekerülhet egymással, ha a spanyolok a csoport harmadik helyén végeznek – a hollandok a Puskás Arénában játszanak a D-, az E- vagy az F-csoport harmadik helyezettjével.

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik