Eb 2020: „Köszönöm, hogy bíztak Marcóban” – Rossi felesége elérzékenyült

Vágólapra másolva!
2021.06.28. 14:46
null
Marco Rossi feleségét lenyűgözték a magyar szurkolók (Fotó: Tumbász Hédi)
A Blikknek adott nyilatkozatában mondott köszönetet azért a szeretetért és bizalomért a magyar szurkolóknak Marco Rossi felesége, Mariella Rossi, amit a férje iránt mutattak. A tréner neje emellett arról is beszélt, hogy lenyűgözte a drukkerek lelkesedése a csapat iránt.

 

„Nehéz szavakba önteni, mit éreztem a mérkőzés alatt és másnap. Sírtam, és még most is nehéz megállnom, hogy ne könnyezzek. Nemcsak az a meccs, hanem az egész Európa-bajnokság nagy hatással volt rám, az, ahogyan az emberek szerették a csapatot, a férjemet. Köszönöm, hogy ennyire bíztak Marcóban, hittek abban, ő a megfelelő ember erre a posztra, nagyszerű nemzet az önöké” – nyilatkozta a Blikknek Marco Rossi felesége, aki a németek elleni összecsapást – a koronavírus okozta helyzet miatt – budapesti lakásukból nézte.

Mariella Rossi arról is beszélt, hogy mivel nápolyiak, már hozzászoktak ahhoz, hogy a szurkolók temperamentumosan viselkednek, de az elmúlt időszakban tapasztaltakat nehezen tudja szavakba foglalni. „Óriási volt a lelkesedés és a biztatás. Azt gondolom, nagy pech, hogy ilyen nehéz csoportba került a válogatott, ennek ellenére a futballisták bizonyították rátermettségüket és küzdeni tudásukat.” A szakember felesége hozzátette, reméli, hogy a közelgő nagy tornákon szerencsésebb lesz a sorsolás.

Marco Rossi felesége azt is elmondta, hogy nyáron leginkább otthon fog lazítani a Rossi család, hazatérnek Torinóba, ahol a tréner ismét találkozhat a koronavírus-járvány miatt egy éve nem látott édesanyjával, majd hazamennek Nápolyba, hogy aztán Szicíliában nyaralhassanak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik