Eb 2020: Grealish Vegasba csábítaná csapattársait, ha Anglia nyerne

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2021.07.10. 14:27
null
Grealish Vegasban bulizna, Sanchónak a sör is elég lenne a serleg felemelése után (Fotó: AFP)
Anglia vasárnap este 21 órakor találkozik Olaszországgal a labdarúgó Európa-bajnokság döntőjében a Wembleyben. Néhány angol játékos arról beszélt, mit tenne, ha az angolok megnyernék a tornát – sokaknak tetszett Jack Grealish ötlete, aki tíz napra Las Vegasba repülne.

 

Az angol válogatott már 1966 óta, azaz 55 éve vár arra, hogy aranyérmet szerezzen valamilyen világversenyen. Anglia Dánia legyőzésével először jutott be az Európa-bajnokság döntőjébe, amelyben Olaszország lesz az ellenfele.

Az angol játékosok a finálé előtt szívesen álmodoznak arról, hogy saját közönségük előtt megnyerik a tornát. A talkSPORTnak néhányuk el is mondta, hogyan ünnepelné meg a sikert.

„Még soha nem voltam Las Vegasban, tíz napra biztosan elmennék oda. Csak felülnék a gépre, és vissza sem jönnék” – mondta Grealish.

Az interjúban több játékos is megszólalt, Harry Kane, Jordan Pickford és Kieran Trippier is szívesen követné az Aston Villa csapatkapitányát.

Jadon Sancho és Declan Rice még soha nem ivott sört, így ők azt próbálnák ki, ha a hazájuk elhódítja a trófeát.

Phil Foden már a torna előtt befestette a haját szőkére, s reméli, hogy csapattársai is hasonlóan tennének az Eb-győzelem esetén. Ezzel az ötlettel egyetlen játékosnak van gondja: Kalvin Phillips nem nyúlna hozzá dús hajkoronájához.

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik