F1: „Nem értem, mi a célja” – mi van Hamiltonnal?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
2016.07.02. 11:39
Két versenyzőtárs, Max Verstappen és Romain Grosjean is Lewis Hamiltonról beszélt a Red Bull Ringen, s a háromszoros világbajnok egyik nyilatkozatban elhangzottakat sem hallgatná szívesen.

Verstappen még a két héttel ezelőtti Európai Nagydíjra utalt vissza, amelyen több pilóta aggódott az új azeri pálya biztonsága miatt, de Hamilton a sajtónak azt mondta, elege van a riválisok folytonos nyavalygásából.

„Vicces, hogy ilyen arcát mutatja a sajtónak. Az azeri pilótaértekezleten történt egy érdekes jelenet, amikor többen szóvá tettük, hogy veszélyes a bokszutca bejárata. Hamilton flegmán odaszólt, hogy fejezzük be a folytonos aggódást, mire Rosberg felállt, és azt mondta, »Várjunk csak, Lewis, a csapatértekezleten te magad mondtad, hogy néha úgy mész a bokszutcába, hogy behúzod a nyakad, mint egy teknős« – mesélte Verstappen. – Nem értem, mi a célja, talán csak az számít, hogy lazának tűnjön.”

Romain Grosjean az Osztrák GP pénteki szabadedzésein Hamilton pályán mutatott manővereit kritizálta.

„Az első edzésen megpördült előttem, de azonnal visszatolatott a pályára, és csak egy megpördüléssel kerültem el, hogy nekimenjek. Aztán délután a kettes kanyarban lefutott az útról, és pont előttem jött vissza a pálya közepére. Mintha senki más nem lenne a pályán” – mondta Grosjean.

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek