F1: Hamiltonnak idő kell, hogy legyőzze Rosberget - Brawn

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.04. 07:59
Nico Rosberg monacói győzelme és zsinórban megszerzett három rajtelsősége után a brit sajtó elkezdte félteni Lewis Hamiltont, aki a jelek szerint nem tudja tartani a lépést német csapattársával a Mercedes-istállóban. Ross Brawn csapatfőnök azonban igyekezett megnyugtatni az újságírókat.

„Lewisnak idő kell ahhoz, hogy megértesse magát a csapattal. Nem feltétlenül ugyanarra van szüksége, mint Nicónak, aki már évek óta velünk van, és mindent tökéletesen átlát. Lewis még most is tanulja, kivel kell beszélnie ahhoz, hogy valamit elérjen, valamit finomítson az autón – mondta Brawn. – Neki jelenleg kényelmetlen ez a helyzet, ami rendben is van, hiszen nem is akarunk olyan pilótát, aki megelégszik azzal, hogy csak második az istállón belül. Azt akarjuk, hogy hajtsák egymást, mert ez viszi előre a csapatot is."

Hamilton eddig ötször indult a Kanadai Nagydíjon, ahol a következő eredményeket érte el: győzelem, kiesés, győzelem, kiesés, győzelem – tavaly nyert, s reméli, az idén megszakad a sorminta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik