FTC: Hamarosan visszatérünk! – Kubatov Gábor

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2023.03.17. 11:13
Ahogy arról beszámoltunk, a Leverkusen a Puskás Arénában is 2–0-ra győzte le a Ferencvárost, így a német csapat nyerte meg az Európa-liga-nyolcaddöntős párharcot. A zöld-fehérek elnöke, Kubatov Gábor a mérkőzést követően üzent: „Egy gyönyörű kaland most véget ért, de hamarosan visszatérünk!”

A magyar bajnokcsapat elnöke elmondta, hogy a Puskás Arénában ötvenezer torokból zúgott a „Hajrá, Fradi!”, ami igazolja, hogy a Fradi Magyarország csapata. Kubatov hálás a csapatnak, a szurkolóknak és mindenkinek, aki hozzájárult a történelmi tetthez.

„Végtelenül büszke vagyok és köszönöm ezt a történelmi tizenhat mérkőzést a csodálatos közönségünknek, a CSAPATnak, az FTC-t támogatóknak, a stábtagoknak, az újságíróknak és mindenkinek, aki a Fradi régen látott nemzetközi sikereiért oly’ sokat tett ebben a felejthetetlen időszakban”– írta bejegyzéséhez Kubatov Gábor.

LABDARÚGÓ EURÓPA-LIGA
NYOLCADDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ

Ferencváros–Bayer Leverkusen (német) 0–2 (0–1)
Budapest,Puskás Aréna,50 675néző.Vezette:Artur Dias (portugál)
FTC:Dibusz – Wingo (Marquinhos, 14.; ifj. Lisztes 90+1.), Abena, Knoester, Civic – Esiti, Vécsei – Adama Traoré, Gojak (Manner, 78.),Zachariassen – R. Mmaee (Frederiksen, 90+1.).Vezetőedző:Sztanyiszlav Csercseszov
LEVERKUSEN:Hrádecky – Tapsoba, Tah, Hincapié (Kossounou, 82.) – Frimpong (Fosu-Mensah, 82.), Exequiel Palacios, Andrich (Demirbay, 86.), Bakker – M. Diaby, Azmun (Hlozek, 71.), Wirtz (A. Adli, 71.).Vezetőedző:Xabi Alonso
Gólszerző:M. Diaby (3.), A. Adli (81.)

Továbbjutott:aBayer Leverkusen, 4–0-val,kettős győzelemmel

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik