Golf: Láttok ti még engem PGA-körversenyen! – Tiger Woods

R. P.R. P.
Vágólapra másolva!
2022.02.21. 14:28
null
Tiger Woods 46 évesen sem adja fel az élsportot (Fotó: Getty Images
Tiger Woods, a világ legismertebb golfozója elmondta, egy évvel súlyos autóbalesete után továbbra is keményen dolgozik a visszatérésén.

 

„Fogtok még a PGA-körversenyen látni, csak azt nem tudom, mikor. Elhihetitek, szívesen mondanám, hogy a jövő héten már játszani fogok” – mondta a 15-szörös majorgyőztes amerikai játékos a kaliforniai Pacific Palisadesben rendezett versenyen.

„El tudom ütni a labdákat, a legnehezebb tulajdonképpen a gyaloglás. És ez egy darabig még így lesz” – fogalmazott Woods.

A világ leghíresebb golfozójának autója tavaly február 23-án, Los Angeles közelében – gyorshajtás miatt – lesodródott az útról, és többször megpördülve az oldalán landolt. Woods jobb lábszára és bokája roncsolódott, több nyílt törése volt, több órán át operálták, ennek során a sípcsontját, valamint a bokacsontját is rögzíteni kellett csavarokkal. A felépülési folyamat rendkívül hosszú, amikor a játékos elhagyta a kórházat, két hónapra kerekesszékbe kényszerült, s egészen őszig csak mankóval tudott járni.

(MTI)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik