Golf: a szexbotrányba keveredő Woods hamarosan visszatér?

Vágólapra másolva!
2010.02.04. 16:34
Címkék
Ausztrál sajtóhírek szerint a néhány hónapja házasságtörésen kapott, azóta állítólag szexfüggőséggel kezelt Tiger Woods két hét múlva újra indul golfversenyen.

A hagyományosan évi négy versenyből álló világbajnoki sorozat két hét múlva esedékes idei első viadala, az Accenture Match Play világbajnokság jelentheti a kulisszát a karrierjét ősszel felfüggesztő amerikai golfozó visszatéréséhez – véli a melbourne-i Herald Sun.

Hivatalos bejelentés egyelőre nincs, ám a lap szerint több tényező a világelső arizonai visszatérését ígéri: Woods szereti ezt a versenyt, már háromszor (2003, 2004, 2008) megnyerte, tavaly is itt tért vissza térdműtétjét követően, és nem utolsósorban, ha jól akar szerepelni az év első kiemelt (major) tornáján, az április eleji US Mastersen, akkor ideje újra versenyeznie.

A 34 esztendős golfozó szempontjából az sem hátrány, hogy e verseny egyenes kieséses rendszerű, azaz ha nem megy neki a játék, és kiesik, azonnal eltűnhet a bulvármédia látóköréből.

Az amerikai szaksajtó óvatosabb, és arra emlékeztet: a kiszemelt verseny névadó szponzora az elsők között mondta fel a támogatói szerződést a magánéleti nehézségekkel küzdő golfozóval.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik