FTC: Albert Életmű-díjat kapott Sike András

Vágólapra másolva!
2022.04.25. 18:37
null
Sike András vehette át az Albert Életmű-díjat (Fotó: <a href="https://www.fradi.hu/klub/hirek/sike-andras-az-idei-albert-eletmu-dijas" target="_blank">fradi.hu</a>)
Albert Életmű-díjat kapott Sike András, a Ferencvárosi Torna Club olimpiai bajnok birkózója, szakosztályvezetője – számolt be a hírről a fradi.hu.

 

 

Az együttes férfi labdarúgócsapatának április 24-i, vasárnapi Újpest elleni bajnokiján, a kezdőrúgás előtt vehette át a díjat az 56 éves szakember az Albert Alapítvány ügyvezetőjétől, Albert Magdolnától.

A kitüntetést 2013-ban alapította meg az Albert Alapítvány, amelyet olyan edzők és sportvezetők kapnak meg, akik kiemelkedő nevelői munkát végeznek az FTC-ben, és több sikeres bajnokot, eredményes sportolót felneveltek már.

Sike András kezei közül került ki többek között Bácsi Péter, Fodor Zoltán, vagy épp Muszukajev Iszmail, akik olimpiai, utánpótlás és felnőtt világ- és Európa-bajnokságokon érmet szereztek.

„Nagy megtiszteltetés, hogy az idei évben én kaphattam meg az Albert Életmű-díjat, külön öröm, hogy ezt egy olyan fontos, telt ház előtt lejátszott futballmeccs előtt vehettem át, mint a labdarúgók bajnoki címéről döntő derbi. Köszönöm szépen mindenkinek" – mondta Sike András a fradi.hu-nak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik