Csupasport: Kovács-Garami Katalin állapotosan bringázik és úszik

T. N.T. N.
Vágólapra másolva!
2022.01.18. 19:56
A Bp. Honvéd atlétája rövidesen életet ad Kovács „Kokó” István ökölvívó olimpiai bajnokkal közös második gyermeküknek.

– A legfontosabb kérdés: hogy érzik magukat?
– Köszönjük, jól vagyunk, minden rendben – felelte a Csupasport kérdésére a 42 esztendős Kovács-Garami Katalin, a 2020-as Wizz Air Félmaratoni győztese, aki hamarosan életet ad Kovács „Kokó” István ökölvívó olimpiai bajnokkal közös második gyermeküknek.– A legfontosabb kérdés: hogy érzik magukat?
– Köszönjük, jól vagyunk, minden rendben – felelte a Csupasport kérdésére a 42 esztendős Kovács-Garami Katalin, a 2020-as Wizz Air Félmaratoni győztese, aki hamarosan életet ad Kovács „Kokó” István ökölvívó olimpiai bajnokkal közös második gyermeküknek.

– Tavaly, március végén arról beszélt portálunknak, hogy május végétől sűrű programja lesz a versenyeket illetően. Mi valósult meg ebből?
– Május végén beindult a szezon, aztán gyorsan véget is ért, amikor kiderült, hogy babát várok. Az őszi időszakot már teljes egészében ki kellett hagynom, és azóta sem versenyeztem, sőt, jó ideig nem is fogok. Természetesen örülünk a babavárásnak, csak átírta az életemet. A Honvéddal azért tudtam versenyezni egy ideig, jól szerepeltünk a csapatbajnokságon.

A teljes interjút elolvashatja a csupasport.hu weboldalon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik