V. Sz. 2021.04.11 20:32

Csupasport: kora reggeli futás és egy tragikus baleset

A helyszínen életét vesztette az atlétikában, bobban és triatlonban is nagyszerűen teljesítő Natasha Lewis, akit edzése közben ütött el egy autó Angliában.

Talán mindenki tapasztalta már futása ideje alatt, amikor közúton végezte az edzését, hogy saját, vagy önhibán kívül eső figyelmetlenség miatt veszélyes helyzetbe került. Ennek a borzalmas példájával szolgált a szerda reggel tragikus kimenetelű balesetet szenvedő Natasha Lewis, Nagy-Britannia bobcsapatának népszerű tagja, akit elütött egy autó futás közben. Az eset kapcsán egy 19 esztendős férfit letartóztattak.
A Bathból származó, még a húszas éveiben járó sportoló nyolcéves kora óta futott, a városi atlétikai klub oszlopos tagja volt. Országos szinten versenyzett távolugrásban és 200 méteres síkfutásban egyaránt, a briteket a bob mellett triatlonban is képviselte. Újabban, Tom Craggs edző irányításával remekelt a hosszútávfutásban, törekedett az elit státusz elérésére, szeretett volna a válogatott oszlopos tagjává válni.

A Lewis tragikus történetet elolvashatják a Csupasporton, ahol találhatnak két túrázással kapcsolatos anyagot is, az elsőt arról, hogyan túrázzunk kiskutyával a pilisborosjenői Egri-várhoz, amely Várkonyi Zoltán 1968-as filmjének fő külső díszlete volt, és olvashatnak a híres norvégiai Szószék-szikláról is, amely népszerű és bakancslistás turistacélpont, és amelyen évek óta nő egy hatalmas hasadás, és a geológusok szerint egyszer biztosan le fog szakadni.


2021.05.15 23:24:10

Egyéb egyéni BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Ebben kizárólag egy részletes, őszinte, feltáró vallomás segíthet. Ha úgy tetszik, vezeklés, amely teljes feloldozást, bűnbocsánatot ugyan nem adhat, de némi könnyítést azért igen, tisztázná a másikat, ezzel növelné olimpiai részvétele esélyeit.

2021.05.15 16:14:45

Egyéb egyéni K. T. I.

A francia sportlap magazinja többoldalas interjút közölt a világ legidősebb, még élő olimpiai bajnokával.

2021.05.15 09:23:47

Egyéb egyéni BERTA MIHÁLY

Első aranyérmünket a műkorcsolyázó Földváry Tibor nyerte 126 évvel ezelőtt – Budapesten.

2021.05.14 22:15:15

Egyéb egyéni MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. A bizonytalanság, az óvatoskodás vezetői gyengeséget takar.

2021.05.13 09:12:34

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Az ugrókötelezés és a rúdtánc rejtelmeiről, valamint Ronaldinho varázslatos cseleiről is mesélt.