Csupasport: Dina Márton jókor volt jó helyen – megszökött

V. SZ.V. SZ.
Vágólapra másolva!
2022.05.21. 16:51
A fiatal Dina Márton a legjobb magyar bringás volt a Tour de Hongrie-n, rögtön az első szakaszon belekerült egy hatalmas szökésbe, a Csupasportnak elmondta, készültek-e erre csapatával.

„A Kékestetőre nem igazán sikerült jól regenerálódnom az azt megelőző napok során, ráadásul nem tudtam rendesen kipihenni magam. Két hotelben voltunk a verseny alatt, a másodikban valami oknál fogva nagyon rosszul aludtam – emlékezett vissza Dina Márton, az Eolo-Kometa kerékpárosa. – A késői befutókat nem szeretem, különösen az utolsó szakasz előtt volt rossz a helyzet, mert a késői befutót követően másnap nagyon korán rajtoltunk, valószínűleg ez is közrejátszott a teljesítményemben. De Mátraházáig nagyon jólesett a tekerés.” „A Kékestetőre nem igazán sikerült jól regenerálódnom az azt megelőző napok során, ráadásul nem tudtam rendesen kipihenni magam. Két hotelben voltunk a verseny alatt, a másodikban valami oknál fogva nagyon rosszul aludtam – emlékezett vissza Dina Márton, az Eolo-Kometa kerékpárosa. – A késői befutókat nem szeretem, különösen az utolsó szakasz előtt volt rossz a helyzet, mert a késői befutót követően másnap nagyon korán rajtoltunk, valószínűleg ez is közrejátszott a teljesítményemben. De Mátraházáig nagyon jólesett a tekerés.”

A Dina Mártonnal készült beszélgetést elolvashatják a Csupasporton, ahol írunk a négy világcsúcsot is tartó 24 éves etióp Letesenbet Gideyről is, aki tovább keresi a kihívásokat, ezért új távon próbálja ki magát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik