Csupasport: a futóhölgyek szárnyalnak a VérCsén!

V. SZ.V. SZ.
Vágólapra másolva!
2021.06.06. 18:56
Újabb pályacsúcs a VérCse instant terepversenyen. A Csupasporton nem is olyan régen számoltunk be Varga Szilvia remek teljesítéséről, ám most már Arany Enikő vezeti a hölgyek rangsorát 13:05:13 órás idővel!

Néhány napja számoltunk be arról, hogy Varga Szilvia megdöntötte a VérCse 100 női pályacsúcsát, de máris új hölgy került az élre Arany Enikő személyében, aki 13:05:13 órás idővel teljesítette a 105 kilométeres kihívást. Vele beszélgettünk.

„Az év elején döntöttem el, hogy szeretném teljesíteni a VérCsét, ezért egyre többet futottam terepen. Kifejezetten jól mentek az edzések, és február-március környékén felöltött bennem, hogy megdöntöm a pályacsúcsot, amely akkor még tizenhárom és fél óra körül volt – mondta a Csupasportnak Arany Enikő. – Három héttel a tervezett rajtom előtt Varga Szilvia is lefutotta a távot, és láttam, hogy nagyon szép eredménnyel megjavította ezt az időt, ami ugyan nem vette el a kedvem, sőt inkább inspirált, de azt gondoltam, hogy a pályacsúcs esélye elszállt. Végül úgy voltam vele, talán nem is ez a lényeg. Beszéltem is Szilvivel, milyen jó is az, hogy picit beindult a futóélet.”

A teljes anyagot elolvashatják a Csupasporton, ahol beszámolunk egy martonvásári futásról is, amely nemcsak a veronai buszbaleset két áldozatának állít emléket, de a szervezők összekapcsolják egy gyűjtéssel, amely kollégánk családjának megsegítéséért zajlik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik