Videó: az iráni MMA-harcos megrúgta a ringlányt, örökre eltiltották

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2024.04.24. 19:13
Az ominózus eset felvételei (Forrás: CollinRugg/Twitter)
Nem mindennapi történetre hívta fel a figyelmet a küzdősportokkal foglalkozó Totalprosports. Történt ugyanis, hogy egy iráni MMA-harcos egy moszkvai mérkőzése előtt megrúgott egy ringlányt, amiért később örökös eltiltást kapott.

 

Múlt pénteken lépett oktogonba Moszkvában Ali Heibati, iráni MMA-harcos, aki egy hardcore torna keretein belül mérkőzött meg Arkagyij Oszipjannal. A meccs még el sem kezdődött, ám a perzsa sportoló végzetes hibát követett el, megrúgta az előtte elsétáló ringlányt, az első menet kezdetét hirdető Mariát. Utóbbit felzaklatta az eset, kérdőre is vonta érte Heibatit, akit a mérkőzés bírója megintett.

Az iráninak a meccs sem alakult jól, mert már az első menetben elvesztette, méghozzá alig 30 másodperc alatt. Már jelezték, vége az összecsapásnak, de ő még ekkor is ellenfelére támadt. „Megpróbáltatásainak” még ezzel sem volt vége, a meccs után ugyanis néhány dühös szurkoló alaposan helybenhagyta, ahogy az a videóban is látszik.

Bár a könnyűsúlyú harcos később bocsánatot kért a megrúgott ringlánytól, ma (szerdán) jött a hír, miszerint Heibati örökös eltiltást kapott, így fel kell hagynia MMA-karrierjével! 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik