Csupasport: Nemcsak mondja, példát is mutat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.07. 20:42
Az Országos Mentőszolgálat szóvivője néhány éve kezdett rendszeresen futni. Győrfi Pál elárulta a Csupasportnak, ő azt vallja, nem kell világcsúcsokat futni, viszont a rendszeres mozgással sokat tehetünk az egészségünkért. 

„Három-négy évvel ezelőtt döntöttem úgy, hogy jobban odafigyelek a mozgásra, azóta futok. Általában egy kört szoktam teljesíteni, ha van időm, akkor esetleg kettőt”mondta a Csupasportnak Győrfi Pál, aki azért is mondott igent a Nemzeti Futóverseny nagyköveti tisztére, mert munkája során is rendszeresen látja, mennyire fontos, pontosabban mennyire fontos lenne az egészséges életmód.„Három-négy évvel ezelőtt döntöttem úgy, hogy jobban odafigyelek a mozgásra, azóta futok. Általában egy kört szoktam teljesíteni, ha van időm, akkor esetleg kettőt”mondta a Csupasportnak Győrfi Pál, aki azért is mondott igent a Nemzeti Futóverseny nagyköveti tisztére, mert munkája során is rendszeresen látja, mennyire fontos, pontosabban mennyire fontos lenne az egészséges életmód.

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője szerint naponta háromezer esetük van, amelyek nagyobb része nem közlekedési baleset, hanem olyan esetek, amelyek betegségekkel kapcsolatosak, és egészségesebb életmóddal megelőzhetők lennének.

A teljes cikket elolvashatják a Csupasporton, ahol Vágó Bogi a blogjában a futók számára egy igen hétköznapi témát jár körül: a rajtszám viselésénél a dörzsölést vagy a szúrást válassza-e a futó?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik