Dortmund- és Benfica-előny; Folytatódik az El-út a Puskás Arénába

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2023.02.15. 23:31
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

Folytatódik az Európa-liga is, a Fradi ellenfélre vár. A második számú európai kupasorozatban a Barcelona és a Manchester United azért játszik, hogy az egyikük eljusson oda, ahol november óta a Ferencváros várakozik – a 16 közé. Címlapsztori két oldalon.
Folytatódik az Európa-liga is, a Fradi ellenfélre vár.
A második számú európai kupasorozatban a Barcelona és a Manchester United azért játszik, hogy az egyikük eljusson oda, ahol november óta a Ferencváros várakozik – a 16 közé. Címlapsztori két oldalon.

A Dortmund és a Benfica is nyert a BL-nyolcaddöntőben. Újabb két párharc kezdődött el, miközben Párizsban még a Bayern elleni keddi vereségen keseregnek. Bajnokok Ligája minden mennyiségben két oldalon.

Amandine Leynaud a final four után befejezi. De tényleg, hiszen decemberben már kapusedzőként volt ott az Eb-n, most viszont közölte az őt reaktiváló győriekkel, hogy a nyáron mindenképpen vége. Németh Richárd interjúja.

Kerekes Gréta megcélozza a 8 másodpercet. A fedett pályás ob-ra, majd az Európa-bajnokságra készülő gátfutó az utóbbi hetek remek eredményeiről és a Kozák Lucával vívott csatáról is beszélt Vincze Szabolcsnak, no meg a budapesti szabadtéri vb és Párizs sem maradhatott ki...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik