BL: Ancelotti nincs meglepve, hogy nem a Real Madrid a favorit

Vágólapra másolva!
2022.09.06. 12:58
null
Carlo Ancelotti és a gyakran felhúzott szemöldöke… (Fotó: Getty Images)
A címvédő Real Madrid a skót Celtic ellen lép pályára a 2022–2023-as labdarúgó Bajnokok Ligája-idény első csoportmérkőzésén. Carlo Ancelotti, a madridiak trénere sajtótájékoztatót tartott a meccs előtt, ami leginkább arról szólt, hogy a fogadóirodák szerint korántsem csapata a legesélyesebb a végső győzelemre.


A fogadóirodáknál négy csapatot is esélyesebbnek gondolnak a Bajnokok Ligája 2022–2023-as idényének megnyerésére, mint a címvédő Real Madridot. Ez a 4 klub a Bayern München, a Paris Saint-Germain, a Manchester City és a Liverpool. Érdekesség, hogy ezek közül az utóbbi hármat épp a Real Madrid ejtette ki/győzte le az elitsorozat előző kiírásában. A PSG-t a nyolcaddöntőben, a Cityt az elődöntőben, a Poolt a döntőben.

Az újságírók egyből ezzel fogadták a madridiak trénerét, Carlo Ancelottit a Celtic elleni csoportmeccs sajtótájékoztatóján.

„Alábecsülnek? Ha valami, ez jó jel. Nem bánjuk, hogy sokak szerint ismét esélytelenek vagyunk a végső győzelemre, mi tudjuk, hogy az előző idény óta csak még jobbak lettünk” – mondta.

Ezzel szemben a labdarúgás statisztikáival – is – foglalkozó Gracenote adatelemző cég legfrissebb kimutatása szerint a Real Madrid a legesélyesebb a Bajnokok Ligája megnyerésére – ERRŐL BŐVEBBEN ITT!


Az olasz vezetőedző a Real Madrid csoportellenfeleiről, a Celtic, Sahtar Doneck, RB Leipzig hármasról is szót ejtett: „Ez egyáltalán nem könnyű csoport. Minden ellenfelünket tisztelnünk kell, s bárki okozhat meglepetést, mint legutóbb a Sheriff Tiraspol. Itt, a BL-ben bármi megtörténhet:”

BAJNOKOK LIGÁJA, CSOPORTKÖR, 1. FORDULÓ
E-CSOPORT
18.45:
Dinamo Zagreb (horvát)–Chelsea (angol) (Tv: Sport1)
21.00: FCSalzburg (osztrák)–Milan (olasz)
F-CSOPORT
21.00:
Celtic (skót)–Real Madrid (spanyol) (Tv: Sport1) – élőben az NSO-n!
21.00: RB Leipzig (német)–Sahtar Doneck (ukrán) – élőben az NSO-n!
G-CSOPORT
18.45:
Borussia Dortmund (német)–Köbenhavn (dán) (Tv: Sport2)
21.00: Sevilla (spanyol)–Manchester City (angol) (Tv: Sport2)
H-CSOPORT
21.00:
Paris Saint-Germain (francia)–Juventus (olasz) (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!
21.00: Benfica (portugál)–Maccabi Haifa (izraeli)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik