Aki Rebrovot ajánlotta a Fradinak; Holender örült a topolyai magyar szpíkernek

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2020.11.30. 22:26
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.


Az ötödik felvonás előtt áll a BL-ben a Ferencváros. Háromoldalas összeállításunkban megszólal Varga Sándor játékosügynök, aki Szerhij Rebrovot is elhozta az Üllői útra, megnéztük, mennyire forog veszélyben a betegeskedő Fradi-edző részvétele a meccsen, beszéltünk a francia erőemberrel, Aissa Laidounival, megnéztük, jön-e Messi Budapestre, és beszámolunk a többi csoportmérkőzésről is.
Az ötödik felvonás előtt áll a BL-ben a Ferencváros.
Háromoldalas összeállításunkban megszólal Varga Sándor játékosügynök, aki Szerhij Rebrovot is elhozta az Üllői útra, megnéztük, mennyire forog veszélyben a betegeskedő Fradi-edző részvétele a meccsen, beszéltünk a francia erőemberrel, Aissa Laidounival, megnéztük, jön-e Messi Budapestre, és beszámolunk a többi csoportmérkőzésről is.

Ez Holender Filip hétvégéje volt! A belgrádi Partizan magyar válogatott szélsője két gólja és két gólpassza után érthetően feldobott hangulatban van, amihez az is hozzájárult, hogy Topolyán magyarul is beszélt a mérkőzés szpíkere... Pietsch Tibor interjúja.

Szikora Melinda már alig várja a dániai Eb-rajtot. A női kézilabda-válogatott kapusa Bobory Balázsnak elmondta, hogy a tesztek özönében mennyire tud a csapat a horvátok elleni pénteki rajtra koncentrálni, és hogy milyen lesz úgy kézilabdázni, hogy a tornának se tétje, se célja...

És ha kedd, akkor Junior-melléklet. Háromszoros olimpiai bajnok pólóslegendáink, Biros Péter, Molnár Tamás és Szécsi Zoltán tehetséges gyermekeivel és a labdarúgó Golden Boy-szavazás elitjével, benne Szoboszlai Dominikkal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik