L. P. I. 2020.11.30 22:26 Frissítve: 2020.11.30 23:06

Aki Rebrovot ajánlotta a Fradinak; Holender örült a topolyai magyar szpíkernek

A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

 


Az ötödik felvonás előtt áll a BL-ben a Ferencváros. Háromoldalas összeállításunkban megszólal Varga Sándor játékosügynök, aki Szerhij Rebrovot is elhozta az Üllői útra, megnéztük, mennyire forog veszélyben a betegeskedő Fradi-edző részvétele a meccsen, beszéltünk a francia erőemberrel, Aissa Laidounival, megnéztük, jön-e Messi Budapestre, és beszámolunk a többi csoportmérkőzésről is.

Ez Holender Filip hétvégéje volt! A belgrádi Partizan magyar válogatott szélsője két gólja és két gólpassza után érthetően feldobott hangulatban van, amihez az is hozzájárult, hogy Topolyán magyarul is beszélt a mérkőzés szpíkere... Pietsch Tibor interjúja.

Szikora Melinda már alig várja a dániai Eb-rajtot. A női kézilabda-válogatott kapusa Bobory Balázsnak elmondta, hogy a tesztek özönében mennyire tud a csapat a horvátok elleni pénteki rajtra koncentrálni, és hogy milyen lesz úgy kézilabdázni, hogy a tornának se tétje, se célja...

És ha kedd, akkor Junior-melléklet. Háromszoros olimpiai bajnok pólóslegendáink, Biros Péter, Molnár Tamás és Szécsi Zoltán tehetséges gyermekeivel és a labdarúgó Golden Boy-szavazás elitjével, benne Szoboszlai Dominikkal.

2020.12.28 19:31:11

Bajnokok Ligája BERTA MIHÁLY, CSILLAG PÉTER, PIETSCH TIBOR

Ferencvárosi BL-főtábla, Németh Krisztián mint Amerika Kapitány, és a mindenen túljutó Atalanta.

2020.11.25 16:39:52

Bajnokok Ligája KORMANIK ZSOLT

Sok vagy kevés a 16 ferencvárosi légiós? – egyebek mellett erre is keressük a választ összeállításunkban.

2020.12.23 23:19:00

Bajnokok Ligája DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. A Két lányom között hét év a korkülönbség, a nagyobbnak annak idején a Barca és David Villa volt a kedvence, a kisebbnek viszont, aki mostanában nyiladozott rá szurkolóként a sportra, már a Fradi és Sigér Dávid!

2020.12.22 23:59:20

Bajnokok Ligája BABJÁK BENCE

Összeállításunkban a zöld-fehérek Bajnokok Ligája-szereplését elevenítettük fel.