Csupasport: eldöntötte, majd átfutott az Egyesült Államokon

Vágólapra másolva!
2021.06.18. 21:27
Címkék
Piringer László mindössze fél év felkészülés után hetvennyolc nap alatt 5500 kilométert tett meg, Los Angelesből indulva egészen New Yorkig futott.

A 39 éves Piringer László tizenhat esztendeje él az Egyesült Államokban, előbb Las Vegas, később San Diego, manapság Miami az otthona. Zenészként dolgozik, legutóbb két éve volt Magyarországon. 2019 óta fut, fél év felkészülés után tavasszal keresztben átfutotta az Egyesült Államokat, Los Angelesből indult, és a New York-i Central Parkba érkezett, hetvennyolc nap alatt 5500 kilométert tett meg.

„Csupán két éve futok. Azzal kezdődött, hogy amikor belenéztem a tükörbe, egyáltalán nem tetszett, amit láttam – nyilatkozta megkeresésünkre Piringer László. – Akkor eldöntöttem, hogy életmódot váltok, elkezdtem rendszeresen mozogni és odafigyeltem a táplálkozásra. A futáshoz használt telefonos alkalmazásomon észleltem, hogy egyre jobb időket és egyre hosszabb távokat futok. Addig a környéken, a házak között szaladgáltam, átlagosan napi harminckét kilométert, ám elhatároztam, hogy komolyabb célokat tűzök ki magam elé. Így jött az ötlet, hogy átfussam az Egyesült Államokat.”

A beszámoló folytatása a csupasport.hu oldalán olvasható, ide kattintva!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik