Wrexham: Fosternek a sajtótájékoztató közepén kellett leadnia a mezét – videó

Vágólapra másolva!
2023.04.24. 15:03
null
Ryan Reynolds levetette Ben Fosterrel a mezét (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, az utolsó forduló előtt biztossá tette bajnoki címét és negyedosztályba jutását a Ryan Reynolds és Rob McElhenney által tulajdonolt Wrexham AFC az angol labdarúgó-bajnokság ötödik vonalában. A walesi csapat korábbi angol válogatott kapusának, a klubbal rövid távú szerződést kötő Ben Fosternek a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón kellett leadnia a szerelését Ryan Reynoldsnak.

 

„Foster, Foster – mezt, most!” – vágta oda a sajtótájékoztatót megzavaró Ryan Reynolds a kapusnak, s bár a résztvevők megjegyezték, hogy Foster szerelése büdös, ez cseppet sem érdekelte a társtulajdonost, aki megkérdezte a reaktivált veteránt, visel-e aláöltözetet, s mivel a válasz igen volt, a filmsztár levetette a kapussal a mezét.

„Nem mondhatok nemet a tulajnak” – szúrt oda Foster, mire Reynoldsot arról kérdezték, eladja-e a mezt az E-bayen vagy mihez kezd vele?

„Én a show-bizniszben dolgozom és néha nehéz időket élünk meg” – reagált Reynolds, aki Foster és az utolsó meccsen duplázó Paul Mullin mezeivel távozhatott a sajtótájékoztatóról, Foster pedig megjegyezte, Reynolds már korábban megírta neki, hogy mindenképpen neki adja a mezt.

A VICCES JELENETRŐL KÉSZÜLT VIDEÓT IDE KATTINTVA TUDJA MEGTEKINTENI!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik