D. S. B.
2023.04.10 12:49 Frissítve: 2023.04.10 14:50

Wrexham: csúnyán beszóltak a korábbi angol válogatott kapusnak

Mint beszámoltunk róla, a tavaly szeptemberben visszavonult angol válogatott kapus, Ben Foster 39 évesen a hollywoodi színész, Ryan Reynolds által tulajdonolt ötödosztályú Wrexham kedvéért reaktiválta magát, ám a hírek szerint a csapat Halifax Town elleni 3–1-es veresége után a szurkolók csúnyán beszóltak a Manchester United és az angol válogatott korábbi játékosának – írta meg a SportBible.

Ben Fostert hibáztatják a szurkolók a Wrexham veresége miatt (Fotó: Getty Images)

 

„Nyolchetes PR-igazolás” – írta az egyik szurkoló Fosternek, azok után, hogy a 39 éves kapus Rob Lainton sérülése miatt rövid távú szerződést írt alá a Ryan Reynolds és Rob McElhenney által tulajdonolt walesi klubbal, a Wrexhammel.

 
Tavaly visszavonult, most mégis Ryan Reynoldséknál folytatja az MU egykori kapusa

Foster visszatérése után a York City (3–0) és az Oldham Athletic (5–1) elleni győztes meccsen is a pályán volt, ahogy a Halifax Town elleni, 3–1-re elveszített találkozón is. Utóbbi mérkőzés után a szurkolók célpontjává vált, mert úgy vélik, két kapott gólban is főszerepet játszott.

Az egyik szurkoló azt írta: „Remélem, nem követtünk el hibát, amikor a közösségi média-profilja miatt visszahoztuk a „nyugdíjból”. Ha gyenge láncszem kell a csapatba, akkor inkább Mark Howardot választanám.”

Egy másik drukker megjegyezte: „Vicces, hogy nyolchetes PR-szerződést kap egy olyan játékos, aki tíz hónapja nem is edzett.”

„Hallottam, hogy David Seaman készül a visszatérésre” – írta egy harmadik Wrexham-szimpatizáns.

A szurkolók azért is fejezték ki nemtetszésüket a kapus irányába, mert rendkívül kiélezett a harc az angol ötödosztály bajnoki címéért, hiszen a tabella élén jelenleg a 42 meccs után 100 pontnál és 106 szerzett gólnál járó Notts County áll, míg a Halifax elleni vereséggel a Wrexham visszacsúszott a második helyre, s egymeccses hátránnyal áll ugyancsak 100 ponttal és 106 szerzett góllal, a ligából pedig egyenes ágon csak az aranyérmes jut fel, a 2–7. helyezettek rájátszást vívnak a negyedosztályba kerülésért.

A Wrexham és a Notts County egyébként április 10-én, hétfőn, magyar idő szerint 16 órakor csap össze Walesben.

2023.09.30 17:08:15

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A Tottenham nyomása góllá érett, így a londoni csapat elvette a Mersey-partiak veretlenségét.

2023.09.28 23:09:50

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Meggyőződésem, hogy egy csapatot úgy lehet fejleszteni, ha az egyénekből kihozzuk a legjobbat, de úgy, hogy ez nem vezet önzőséghez és önzéshez. Változtathatsz, csinálhatsz mást, módosíthatsz a meglévő játékosaidtól függően, de a DNS-ed ugyanaz marad. Az én vagyok a karakterem, a történetem, a családom, a múltam, a játékos-pályafutásom.

2023.09.27 17:39:01

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Jobban kezdett a Ligakupában a Leicester City, de a végére kijött a két csapat közötti tudáskülönbség.

2023.09.24 14:41:00

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Szoboszlai Dominik ismét végig pályán volt Jürgen Klopp együttesében.

2023.09.16 13:06:51

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Az első félidőben jobb volt a Wolverhampton, vezetett is, de a hajrára felőrölte ellenfelét a Liverpool.