Sunderland: a korábbi angol kapitány válthatja Di Caniót

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.24. 12:13
A Guardian értesülései szerint az angol labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Steve McClaren foglalhatja el a Sunderland – Paolo Di Canio menesztése után – megüresedett menedzseri posztját.

Az angol lap elemzése szerint a „fekete macskák” első számú célpontja a kispadra Roberto Di Matteo volt, ám a Chelsea-vel Bajnokok Ligáját nyert szakember nem különösebben vágyik arra, hogy az élvonal sereghajtójánál vállaljon munkát, míg a másik jelölt, Gustavo Poyet a mai napig jogi vitában áll korábbi csapata, a Brighton vezetőivel, így az ő kinevezése sem tűnik valószínűnek.

Ezek után fordult a Sunderland elöljáróinak figyelme az angol válogatott szövetségi kapitányi posztját 2006 májusa és 2007 novembere között betöltő Steve McClaren felé, aki jelenleg Harry Redknapp segítője a másodosztályban szereplő Queens Park Rangersnél, tehát számára kihívást jelenthet egy első osztályú együttes irányítása.

Di Canio menesztése egyébként a hírek szerint nem keserítette el a játékosokat, akik állítólag már kezdték megelégelni az olasz szakember stílusát, valamint szabályrendszerét, amelynek értelmében a futballisták nem fogyaszthattak ketchupot és kólát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik