PL: rendhagyó büntetést kaptak Ten Hagtól az MU játékosai

Vágólapra másolva!
2023.03.07. 12:11
null
Erik ten Hag alaposan helyretette játékosait a Liverpool elleni zakó után (Fotó: Getty Images)
Mint arról beszámoltunk, a Manchester United 7–0-s pofont kapott a Liverpooltól az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság  (Premier League) 26. fordulójában. A „vörös ördögök” menedzsere, Erik ten Hag rendhagyó módszerekhez folyamodott az Anfield Roadon kudarcot valló futballisták ráncba szedésében – írta meg a Mirror.

A holland szakember a mérkőzést követő reggelen arra kényszerítette a játékosokat, hogy síri csendben meghallgassák a liverpooli labdarúgók öltözői ünneplését – mindezt azután, hogy a vasárnapi rangadó lefújása után a manchesteri futballistáknak egyszer már végig kellett hallgatniuk, hogyan ünnepelnek a riválisok a szomszédos öltözőben.

Erik ten Hag a meccs után továbbá közölte a játékosokkal, szerencséjük van azzal, hogy a csapatbusz szállítja őket haza, és nem kell a szurkolókkal vonatozzanak – akik egyébként pénzt fizettek kedvenceik produkciójáért. A holland edző ezután azt mondta tanítványainak, hogy a következő hasonló kudarc esetén mindenkit száműz a tartalékgárdába, de azt is nyomatékosította, hogy minden futballistájának extra foglalkozásokon kell részt vennie Rainier Koers sportpszichológussal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik