T. D. 2022.01.27 18:50 Frissítve: 2022.01.27 19:20

MU: C. Ronaldo nem volt elégedett, letiltotta a Transfermarktot

Kiváló futballtudása és elképesztő munkamorálja mellett Cristiano Ronaldo a versenyszelleme kapcsán is messze földön híres. A Manchester United portugál világklasszisa nemrég a Transfermarkt nevű futballpiaci portál egyik kimutatásában saját nevére bukkant, és az eredmény láttán úgy érezte, szólnia kell az illetékeseknek. 

„Na ne!” (Fotó: AFP)

A különleges történetet Christian Schwarz, a Transfermarkt által meghatározott piaci értékek koordinátora és Daniel Busch, a cég Egyesült Királyságért felelős menedzsere mesélte el a The Athleticnek.


„A kor jelenleg az egyik legfontosabb tényező a piaci érték kapcsán – meséli Schwarz. – Cristiano Ronaldo már idős játékosnak számít, ahogyan Lionel Messi is, így az értékük fokozatosan csökkenni fog pusztán azért, mert öregszenek. Akkor is, ha pont ugyanúgy teljesítenek, mint három évvel ezelőtt, elvégre három évvel idősebbek.”

„Az Instagramon összeállítottunk egy tízfős listát a legalább harminchárom éves játékosokból – vette át a szót Busch. – Ronaldo így is az első helyen végzett az értéke alapján, de azt mondta, ennél sokkal többet ér.”

Schwarz fejezte be a történetet. „Küldött egy üzenetet a közösségi oldalainkat kezelőknek, akik válaszoltak neki, és elmagyarázták, hogy miért ez az eredmény jött ki, illetve elmondták neki, hogy a korosztályában így is messze ő az első. Harminc-ötvenmillió fontnyi különbség volt közte és a második helyezett között. Erre küldött néhány nevetős hangulatjelet, és letiltott minket.”

2022.05.17 20:33:15

Angol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

Jürgen Klopp tartalékos csapata megszerezte idegenben a három pontot, még nem dőlt el a PL-arany sorsa.

2022.05.14 22:02:24

Angol labdarúgás SOMOGYI ZSOLT

NS-VÉLEMÉNY. Ma már fesztivál­hangulat is jár a sportesemény mellé.

2022.05.10 20:30:01

Angol labdarúgás K. T. I.

A bajnoki címre hajtó „vörösök” megszenvedtek Birminghamben, de megszerezték a kulcsfontosságú három pontot.

2022.05.09 19:39:07

Angol labdarúgás BABJÁK BENCE

„Visszahúzódó volt, de egyvalami látszott rajta: pontosan tudta, mit akar, hová szeretne eljutni.”

2022.04.22 01:06:29

Angol labdarúgás KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

Volt kollégái szerint a holland úgy készül, mint Pep Guardiola, és úgy meccsel, mint csak Sir Alex Ferguson tudott.