Man. City: Szégyellem magam, ez butaság volt… – Guardiola

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2023.02.14. 16:30
„Mielőtt elkezdjük a sajtótájékoztatót, szeretnék mondani valamit…” – kezdte a sajtóval való legutóbbi beszélgetését Pep Guardiola, a Manchester City menedzsere.

Guardiola a Manchester City legutóbb sajtótájékoztatóján összetűzésbe került a sajtó képviselőivel, mivel úgy érezte, egyre többet támadják együttesét az utóbbi időben.

„Lassan már arról is mi tehetünk, hogy Gerrard elcsúszott…” – mondta gúnyosan Guardiola, célozva az angol ikon legendás esésére, amibe tulajdonképpen a Liverpool bajnoki címe került.


„Szégyellem magam a felesleges és buta megjegyzésem miatt” – kezdte a manchesteriek menedzsere a rendhagyó sajtótájékoztatót.

„Pontosan tudja Gerrard, mennyire tisztelem őt és a karrierjét, valamit azt, amit ezért az országért tett, amelyben dolgozom. Amit a csapatom védelmében mondtam legutóbb, ahhoz tartom magam, de butaság volt az ő nevét bedobni. Élőben is elnézést kértem, de mivel Önök előtt mondtam, amit mondtam, így itt is bocsánatot kell kérnem. Butaság volt!” – tette hozzá Guardiola.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik