D. Á. 2021.09.22 12:58 Frissítve: 2021.09.22 14:46

Everton: már senkinek sem kell Európában – James Rodríguez Katarba igazol

Az Everton labdarúgócsapatának 30 éves támadó középpályása, James Rodríguez a katari er-Rajjanban (Al-Rayyan SC) folytatja pályafutását – a hírről Fabrizio Romano számolt be Twitteren.

Jamest már nem láthatjuk az európai elitben (Fotó: AFP)

 

A kolumbiai középpályás Carlo Ancelotti távozása után nem volt kellően motivált az Evertonnál, erre csak rátett, hogy Rafa Benítez sem könyörgött Jamesnek a maradásért – a spanyol tréner 4–4–2-es játékrendszerében akkor sem volt helye Rodrígueznek, amikor felépült sérüléséből.

A támadó középpályás annyira elidegenedett a klubtól, hogy azt sem tudta, a 2. fordulóban éppen melyik csapat ellen készült az Everton – ezt maga James vallotta be Twitchen egy élő adás közepén. Természetesen a botrányos viselkedésével csak jobban magára haragította az Everton szurkolóit.


Korábbi sajtóhírek arról szóltak, hogy a Milan szívesen vinné a kegyvesztett futballistát, de a transzfer nem valósult meg, más kérőről nem nagyon lehetett hallani.

Most azonban úgy néz ki, mégis elhagyja a Goodison Parkot a 30 éves játékos: az olasz transzferguru, Fabrizio Romano a hivatalos Twitter-oldalán tette közzé, hogy a katari er-Rajjan mindenben megegyezett Rodríguezzel, s hamarosan a hivatalos bemutatásra is sor kerül.

A katari együttes Twitteren már egy előzetest is közzétett, amelyben ugyan nem látható James, de kivehető belőle, hogy egy sztárigazolást készülnek bemutatni.


 

2021.10.26 11:05:55

Angol labdarúgás NAGY ZSOLT

Az angol első és másodosztályú klubok 70 százalékánál már nem britek a többségi tulajdonosok.

2021.10.25 19:40:47

Angol labdarúgás CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Azt tartják, igazán nagyot csak nagyon magasról lehet zuhanni. Az állítás a maga tényleges értelmében is igaz lehet – aki átélt ilyet, tanúskodhat –, átvitt értelemben pedig még inkább, hiszen van, akinek a kisszék magassága is szédítő. Nos, az MU járt már a legmagasabb platókon is, és a világ legtermészetesebb dolga, hogy mindig oda igyekezzen visszajutni.

2021.10.24 16:50:20

Angol labdarúgás D. Á.

Könnyen lehet, hogy Ole Gunnar Solskjaer utolsó meccsét láthattuk az MU kispadján.

2021.10.23 20:28:05

Angol labdarúgás BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Ennek következtében a Newcastle, a világ leggazdagabb futballklubja holnap még nem lesz egyben a legjobb is. Sőt, jövőre sem. Vagy talán soha. Tisztelt szurkolói ezért talán kissé korán ünnepeltek.

2021.10.03 16:59:58

Angol labdarúgás B. Á.

A manchesteri fölényt, de gólt nem hozó első játékrész után négyszer is betaláltak a szünet után.