B. D. K.
2023.02.07 11:20 Frissítve: 2023.02.07 12:33

Edzősors: a Real Madrid legendája visszautasította a PL-csapat megkeresését

Mint beszámoltunk róla, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Leeds United hétfőn bejelentette, hogy megválik a menedzserétől, Jesse Marschtól. A spanyol As szerint a klub Raút is kiszemelte utódnak, de a Real Madrid legendája nem akarja elhagyni a blancók második csapatát, a Castillát, melyet már négy éve irányít.

Raúl nem megy sehová (Fotó: Getty Images)

 

 
Menesztették a Leeds United vezetőedzőjét

Jesse Marsch menesztésével megüresedett a menedzseri poszt a Leedsnél, de a helyet nem Raúl fogja kitölteni. A 45 éves egykori klasszis labdarúgó jelenleg a Real Madrid második csapatát, a Castillát irányítja. Elégedettek is lehetnek vele, hiszen a gárda 22 forduló után a második, és csupán két pontra van az első, és egyben egyenes ágon feljutó helyen álló Alcorcóntól.

Éppen emiatt Raúl nem akarja elhagyni szeretett klubját, még a Premier League-ben szereplő és nagy múlttal rendelkező Leeds United kedvéért sem.

 
Frankfurtban kaphat kispadot a Real Madrid legendája
Adiós, Örök Kapitány! Raúl búcsút intett a futballnak

Nem ez az első eset, hogy a legendás futballistából lett edzőt összeboronálták volna egy klubbal, mivel korábban például az Eintracht Frankfurttal és a Schalkéval is szóba hozták már. Utóbbiban a Realt elhagyva 2010 és 2012 között játszott, innen a kapcsolat.

Raúl – aki eddig még legfeljebb csak tartalékcsapatot irányított – egyébként nagyobb álmokat dédelget annál, mint hogy a Premier League-ben edzősködjön, ugyanis egy nap a Real Madrid első csapatát szeretné irányítani.

2023.06.02 22:56:00

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A United csak tizenegyesből tudott betalálni, és ez kevés volt ahhoz, hogy megnyerje a manchesteri derbit.

2023.05.30 21:35:10

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Ide nem jön dúsgazdag szerencselovag, hiszen arról stadionbeli felirat tanúskodik, mi a vélemény róluk errefelé: „A labdarúgás a szurkolóké, nem a sejkeké, az oligarcháké, az esélylesőké és a bankároké.”

2023.05.25 20:31:09

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A Man. United bebiztosította magának a Bajnokok Ligája-indulást a következő idényre.

2023.05.24 23:48:50

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A Premier League megnyerése a múlt ismeretében nem volt kihívás. A BL igen. Az legalizálná az elköltött eurószázmilliókat, akkor lehetne azt mondani, hogy a 2008-ban útjára indított arab futballprojekt végre sikeres. Bár szurkolói hovatartozástól függően alighanem sokan vitatják, de talán (vagy legfeljebb?) akkor lehet elkezdeni leszámolni az első és második számú manchesteri csapat kitételével.

2023.05.21 15:35:48

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Julián Álvarez korai gólja döntött a nem túl nagy iramú mérkőzésen.