Chelsea: „Mourinho nem bízott bennem, de nem tudom, miért”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.28. 11:34
André Schürrle elmondta, azért hagyta el az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea-t, mert José Mourinho nem bízott benne.

Schürrle 30 mérkőzésen nyolc gólt szerzett a Chelsea színeiben első szezonjában, de a második idénye közepén úgy döntött, visszatér Németországba és aláír a Wolfsburghoz, miután nem jutott elég játéklehetőséghez a londoni klubnál.

„Nagyszerűen éreztem magam a Chelsea-nél, a csapat is elfogadott engem, ezért nem könnyű arról beszélni, miért távoztam – mondta Schürrle a The Times-nak. – A játék is jól ment, nem volt gond a teljesítményemmel.”

„Ugyanakkor a második szezonomban már nem éreztem Mourinho bizalmát, és nem kaptam elég játéklehetőséget. Nem tudom, miért nem bízott bennem a menedzser. Az egész olyan furcsa volt. Előfordult, hogy kezdtem, máskor pedig a padon voltam… Ebben így nem volt következetesség.”

„Nem volt könnyű a távozás, de amikor lehetőségem nyílt rá, hogy hazatérjek Németországba és egy olyan nagyszerű klubhoz írjak alá, mint a Wolfsburg, úgy éreztem, jó döntést hozok.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik