David Beckham az Egyesült Államokból is jönne a válogatotthoz

Vágólapra másolva!
2007.05.26. 10:26
Hiába szerződött az Egyesült Államokba, David Beckham augusztus után is szívesen szerepelne az angol labdarúgó-válogatottban. A kiváló középpályás úgy véli, a tengerentúlon a kevés meccs miatt több szabadideje lesz, és tud segíteni Steve McClaren együttesének is.

A Brazília elleni felkészülési mérkőzésen visszatérhet az angol labdarúgó-válogatottba David Beckham. A jelenleg még a Real Madridot szolgáló játékos a németországi világbajnokság óta először öltheti fel a nemzeti tizenegy mezét.

Beckhamet a Sven-Göran Erikssont váltó Steve McClaren nem vette számításba, mivel a középpályás csak a kispadon ücsörgött a Real Madridnál. A tavaszi szezonban azonban visszaverekedte magát a kezdőbe, és a szövetségi kapitány is meghívta volna – ám ekkor megsérült…

Beckham augusztustól a Los Angeles Galaxy játékosa lesz, és úgy véli, az Egyesült Államokból is vissza tud térni, hogy segítse a válogatottat.
„Az amerikai szezon rövidebb, és én is jobb erőben leszek, mivel az edzések másmilyenek, mint amit Európában megszokhattam. Mindössze 30 meccsünk van egy évben, tehát lesz elég időm.”

A szabadrúgás-specialista hozzátette, hogy ugyan két nagycsapat is kereste Olaszországból, voltak ajánlatai hazájából is, de úgy érezte, itt az ideje, hogy kipróbálja magát az Egyesült Államokban is.
„Nagyon megtisztelő számomra, hogy viselhettem a Manchester United és a Real Madrid mezét. Viszont az Egyesült Államokban játszani egy nagy kihívás, meg kell szokni egy új életstílust.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik