Super Bowl: Mahomes lerészegedett, odaadta a kupát egy rajongónak? – videó

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2023.02.17. 19:26
null
Mahomes láthatóan élvezte a Super Bowl-győzelem utáni parádét (Fotó: Twitter/NFL)
Mint ismert, a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) 2022–2023-as döntőjében, az 57. Super Bowlban a Kansas City Chiefs 38–35-re legyőzte a Philadelphia Eaglest. A Főnökök irányítója, Patrick Mahomes nem fogta vissza a sörivást a parádén. Videók!

 

Jól emlékezhetünk, hogy két éve éppen a Kansas City Chiefs ellen aratott siker után ünnepeltek hasonlóan a Tampa Bay Buccaneers játékosai, s Tom Bradynek kicsit megártott az avokádós tequila – a hétszeres bajnokot még a járásban is segíteni kellett, majd a Vince Lombardi-trófeát egyik csónakból a másikba átpasszolta, természetesen Rob Gronkowski volt a célpontja.

Na most Patrick Mahomes sem fogta vissza magát: a busz tetején annyi sört ivott meg, amennyit csak tudott – szerencsére nem esett le, de azért körülötte láthatóan készenlétben voltak a biztonság kedvéért.



Az NFL legértékesebb futballistája még a Lombardi-trófeát is odaadta az egyik rajongónak, majd teljesen nyugodtan elsétált – a több mint ötmilliós megtekintéssel bíró videóval kapcsolatban ugyanakkor meg kell jegyezni, minden bizonnyal egy hamis kupáról van szó, amit a drukker nem meg-, hanem éppen visszakapott. Ennyire még Mahomes se lehet részeg, ugye? Ugye?


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik