„Pince”, Prince és tánc – ilyen volt Justin Timberlake félidei show-ja a Super Bowlon!

Vágólapra másolva!
2018.02.05. 02:52
Az 52. Super Bowl félidei show-jában a tízszeres Grammy-díjas Justin Timberlake lépett fel, és rakott össze egy közepesen erős show-t.

Justin Timberlake-nek nem volt könnyű dolga már a kezdés előtt sem, ugyanis mivel Michael Jackson pontosan 25 éve szerepelt a Super Bowl félidei műsorában, és tulajdonképpen feltalálta a félidei show-t, mindenki a poplegendáról beszélt.

A Grammy- és Emmy-díjas, énekesként és színészként is elismert Timberlake azonban gondoskodott arról, hogy a szünet első pillanataitól már mindenki vele foglalkozzon.


Ez többek közt annak is köszönhető volt, hogy a show a pálya alól, a „pincéből” indult, és a táncosokkal együtt onnan jött fel az énekes, látványos belépővel.

Aztán jöttek a „klasszikusok”, felcsendült a Rock Your Body, a Senorita, a SexyBack, és persze a Cry Me a River” is.



Jó volt a koreográfia, jó volt a tánc, jó volt a világítás, volt százfős zenekar is. Egyetlen hiányérzete lehetett a rajongóknak: bár Justin Timberlake egy pillanatra sem állt meg, az éneklés bizony sokszor elmaradt.


Volt tánc, mozgatta a közönséget, zongorázott, de a számok közt csak sorokat kaptak itt-ott a drukkerek, a többi felvételről szólt.

Aztán jött a sztárvendég a vásznon, Prince „I Would Die 4 U” című száma hangzott el Justin Timberlake-kel közös virtuális duettel.

Ezt persze imádták a helyszínen, hiszen a 2016 áprilisában elhunyt poplegenda Minnesotában született.

És itt jött a show fénypontja, Prince emlékére a stadion teljes környéke lilára lett festve fényekkel.


Zárásként jött a „Mirror”, majd a „Can't Stop The Feeling!” elképesztő koreográfiával.

Összességében egy közepesen erős show-t kaptak a nézők, amibe bár nem nagyon lehet belekötni, maradandónak is nehéz lenne nevezni…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik