NBA: Nikola Jokics kiszurkolta saját lova győzelmét – videó

Vágólapra másolva!
2023.08.16. 14:02
null
Jokics (középen) a trófeával
Két hónappal ezelőtt nyerte meg az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) nagydöntőjét a Nikola Jokics vezette Denver Nuggets, és a szerb csillag azóta szabadságát tölti – leginkább szülővárosában a magyar határtól alig 30 kilométerre található Zomboron pihen. A hétvégén például csapattársával, Aaron Gordonnal a zombori lóversenypályán szurkolt – saját lova, Brenno Laumar sikerének örülhetett a futam végén.

Nikola Jokicsról tudott, hogy gyerekkora óta hobbija a lóversenyzés, amatőrként versenyzett is korábban, s a mai napig több versenylovat tart. Ezek egyike – egybehangzó vélemények szerint a legjobb a Jokics-istállóból – Brenno Laumar, amely az elmúlt hétvégén a zombori Derbi egyik előversenyén aratott győzelmet, ráadásul a gazda óvó szemei előtt.

Merthogy, ahogy az az alábbi videón is látszik: Jokics meglehetősen lazán, bringával, papucsban, ujjatlan trikóban érkezett a zombori lovira, ahol a lelátón csapattársa Aaron Gordon társaságában követte a futamot, s a végén a pályán vehette át a ló tulajdonosaként a győztesnek járó serleget.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik