NBA: a Bulls háromszoros zsákolóbajnokkal erősít

Vágólapra másolva!
2012.07.31. 08:25
Amerikai hírügynökségi értesülések szerint a Chicago Bulls egyezségre jutott Nate Robinsonnal: eszerint az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) háromszoros zsákolóbajnoka a chicagói csapatban folytatja pályafutását.

Az AP hírügynökség egy meg nem nevezett hírforrásra hivatkozva közölte, hogy a 28 éves játékos a chicagóiak soraiban folytatja.

Robinson feladata az lesz, hogy – a múlt héten Chicagóba visszaszerződő Kirk Hinrich társaságában – megpróbálja betölteni az űrt, amely Derrick Rose súlyos sérülése miatt keletkezett az irányító posztján. Rose várhatóan a következő idény nagy részét – de lehet, hogy a teljes szezont – kihagyni kényszerül térdműtétjét követően.

Robinson – az NBA történetének első háromszoros zsákolóbajnoka – 2005-ben mutatkozott be az NBA-ben, és eddig a New York Knicks, a Boston Celtics, az Oklahoma City Thunder és a Golden State Warriors sorait erősítette. Az oaklandiek színeiben az előző idényben visszanyerte formáját: 11.2 pontot és 4.5 gólpasszt átlagolt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik