Vízilabda: a miniszterelnöki biztos is elismerte Bíró Attila munkáját

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2022.08.19. 18:43
null
Nyitrai Zsolt szerint Bíró Attila a legjobb vízilabdázó a borászok között és a legjobb borász a vízilabdázók között (Fotó: Miniszterelnöki Kabinetiroda)
A nemzeti ünnep alkalmából adott át elismeréseket a megyeházán Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselő, miniszterelnöki biztos, aki többek között a magyar női vízilabda-válogatott szövetségi kapitányát, Bíró Attilát is díjazta.

„Nagy tisztelettel köszöntöm közöttünk Bíró Attilát, aki a borászok között a legjobb vízilabdázó, és a vízilabdázók között a legjobb borász. Milyen érdekes és szép dolog az, hogy két, az egriséget régóta jellemző fő tevékenység művelője is egyben. Köszönjük neki, hogy az egriek és az egész magyarság hírét messze vitte a vizes világbajnokságon a női vízilabda-válogatott szövetségi kapitányaként. Nagy diadal volt, hajrá magyarok!” – mondta beszédében Nyitrai Zsolt.

Az eseményen Balogh Ferenc, a Főegyházmegyei Könyvtár igazgatója és Zay Ferenc, a Magyar Államkincstár Heves Megyei Igazgatóság frissen nyugállományba vonult igazgatója is elismerésben részesült Nyitrai Zsolttól – számolt be róla a heol.hu.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik