MTI/ Cs. B. 2021.07.22 16:34 Frissítve: 2021.07.22 16:37

Férfi vízi ob I: fiatal kerettel készül a Pécs az idényre

Fiatal kerettel készül a következő idényre a férfi vízilabda ob I-ben szereplő PVSK-Mecsek Füszért.

Török Viktor és csapata hat hét pihenőt követően kezdte el a felkészülést (Fotó: PVSK.hu)
Török Viktor és csapata hat hét pihenőt követően kezdte el a felkészülést (Fotó: PVSK.hu)

 

A PVSK honlapja számolt be a gárda csütörtöki sajtótájékoztatójáról, melyen Antonio De Blasio szakosztályelnök elmondta, hogy a csapat eddig is fiatalnak számított, ezt még tovább fokozták idén, de lesznek tapasztalt játékosok is, akiknek a rutinjára bátran tudnak majd építeni.

Ilyen például a visszatérő Csacsovszky Alex, aki egyéves kitérő után tér vissza Pécsre. A sokat megélt játékosok közé tartozik még a frissen érkező Keresztúri Márton is, akit Tatabányáról igazoltak, neki a góllövés mellett a csapat irányítása lesz a feladata. A PSN Zrt.-ből csatlakozik két fiatal a kerethez: Reisz Patrik bekk-pozícióban, Gelencsér Máté kapusposzton erősítheti az együttest. Rajtuk kívül érkezik még a nagyváradi születésű Oltean Sebastian Debrecenből és a balkezes Almási Patrik az OSC csapatából.

Török Viktor vezetőedző elmondta, hat hét pihenőt követően kezdték el a felkészülést, melynek harmadik hetében jár az együttes, és jelenleg abszolút a fizikális felkészítés van előtérbe helyezve.

„Heti egyszer-kétszer taktikai elemeket is próbálunk elméletben és gyakorlatban is megvalósítani, hogy az újak ezt minél hamarabb elsajátítsák. A tavalyinál is egy sokkal fiatalabb keret lesz az idén, de úgy gondolom, hogy a rutint a fiatalos lelkesedéssel tudjuk majd pótolni. Nagyon bízom benne, hogy minél hamarabb sikerül annyi pontot gyűjtenünk, hogy utána nyugodtan tudjunk készülni a szezon további részére" – nyilatkozta Török Viktor vezetőedző.

2021.09.17 18:49:00

Vízilabda BALLAI ATTILA

Szeptember 15-én töltötte be 75. életévét Kásás Zoltán világ- és Európa-bajnok vízilabdázónk.

2021.09.08 09:32:04

Vízilabda LAKNER GÁBOR

Szerdán 14 csapat részvételével kezdődik a félbevágott pólóidény.

2021.09.07 15:56:11

Vízilabda T. M.

Kedd délután a klub mindkét csapata megtartotta idény előtti sajtótájékoztatóját.

2021.08.13 23:49:59

Vízilabda MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. A későbbi FINA-elnök, Ante Lambasa kiemelte, hogy a magyarok – észjátékosok. Mindig tudják, mit miért kell csinálni a vízben, s emellett nem csupán az ellenfelekhez képesek alkalmazkodni, hanem a bíráskodáshoz is.