Női vízilabda: kétgólos vereséget szenvedett a magyar válogatott a spanyoloktól

Vágólapra másolva!
2023.12.28. 19:59
null
Nem jött össze a bravúr a spanyolok ellen (<strong><a href="https://www.waterpolo.hu/hirek/tobb-megnyert-negyed-de-ketgolos-vereseg-a-spanyolok-ellen" target="_blank">waterpolo.hu</a></strong>)
A női vízilabda-válogatott 7–5-re kikapott Barcelonában az Európa-bajnoki címvédő spanyol együttes vendégeként a csütörtökön játszott felkészülési mérkőzésen.

 

A hazai szövetség weboldalának beszámolója szerint a Mihók Attila és Cseh Sándor által irányított magyarok a találkozó nagyobb részében jól védekeztek, a második negyedben viszont a világbajnoki ezüstérmes rivális pontosabb volt a kapu előtt, és ezzel megalapozta a győzelmét. A folytatásban ugyanis csupán két gólt tudtak dobni a magyarok, igaz, a spanyol kapus nagy védésekkel járult hozzá a vendéglátók sikeréhez.

A magyar női együttesnek ez volt az utolsó hivatalos felkészülési mérkőzése a január 5-én, Eindhovenben kezdődő Eb előtt, amelyen az A-csoportban a világbajnoki címvédő és házigazda hollandok mellett a horvátok és a legutóbbi kontinensviadalon ezüstérmes görögök lesznek majd az ellenfelei.

VÍZILABDA
NŐI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Spanyolország-Magyarország 7–5
(1–2, 5–1, 0–1, 1–1)

A magyar gólszerzők: Leimeter 2, Gurisatti, Keszthelyi-Nagy, Parkes 1-1

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik