Tollaslabda: Krausz Gergely utánpótlást feltérképező körútra indult

UP-info utanpotlassport.huUP-info utanpotlassport.hu
Vágólapra másolva!
2022.01.19. 12:33
Címkék
A hét elején a békéscsabai Körös TSE edzésén járt az olimpikon Krausz Gergely, aki a közeljövőben nagyjából húsz utánpótlás-nevelő egyesületet is meglátogat, hogy népszerűsítse a tollaslabdát.

A hét elején a Magyar Tollaslabda-szövetség szervezésében Békéscsabán tartott edzést Krausz Gergely olimpikon tollaslabdázó, aki a szövetség elnökségi tagjaként a következő napokban több egyesület munkájába is szeretne bepillantani.Krausz Gergely olimpikon tollaslabdázó, aki a szövetség elnökségi tagjaként a következő napokban több egyesület munkájába is szeretne bepillantani.

Krausz Gergely a hazai utánpótlást is feltérképező körútra indult Forrás: behir.hu
Krausz Gergely a hazai utánpótlást is feltérképező körútra indult Forrás: behir.hu

Krausz Gergely a hazai utánpótlást is feltérképező körútra indult  •  Forrás: behir.hu

A tavaly ősszel visszavonult23-szoros magyar bajnok Krausznak aKörös Tollaslabda Sportegyesület volt az első állomása, a tervezett látogatásainakcéljapedig a hazai legaktívabb klubokkal történő személyes kapcsolatteremtés, illetve az utánpótlás-nevelő munka motiválása, megismerése.

„A szövetséggel és az egyesületemmel az a célunk, hogy népszerűsítsük a tollaslabdát– mondta Krausz a behir.hu-nak.– Elnökségi tagként az az ötletem támadt, hogy amennyiben van igény rá, szívesen ellátogatok a klubokba a gyerekekkel játszani, edzést tartani, olimpiai élménybeszámolót tartani. Örülök, hogy sokan jelentkeztek és Békéscsabán megtarthattuk az első ilyen edzést.„

Mitykó László,aKörös Tollaslabda Sportegyesület elnöke elmondta, Krausz jelenléte igazi élményt és plusz motivációt jelentett a fiatalok számára, az olimpikon pedig hozzátette, hogy a következő napokban nagyjából húsz egyesület meglátogatását tervezi.

További korosztályos híreinkTOLLASLABDÁBANa sportági aloldalunkon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik