Tokió 2020: ellenfele elkapta a koronavírust, mérkőzés nélkül a nyolc között Lőrincz Tamás

Vágólapra másolva!
2021.08.02. 04:11
null
Lőrincz Tamás marokkói ellenfele nem jelent meg a mérlegelésen (Fotó: Tumbász Hédi)
Még el sem kezdődtek a kötöttfogású birkózók 77 kilogrammos kategóriájának küzdelmei a tokiói olimpián, az első helyen kiemelt Lőrincz Tamás máris a nyolc között van, ugyanis ellenfele nem mérlegelt. A marokkói Zied Ait Uagram már korábban bejelentette, hogy elkapta a koronavírust.

 

A magyarok világ- és Európa-bajnoka a marokkói Zied Ait Uagram ellen kezdett volna, azonban riválisa nem jelent meg a mérlegelésen, így Lőrincz Tamás mérkőzés nélkül lépett a negyeddöntőbe, ahol a kazah Demeu Zsadrajev és a japán Jabiku Sohei párharcának győztesével találkozik.

A marokkói Zied Ait Uagram már korábban elmondta, hogy elkapta a koronavírust, így nem tud szőnyegre lépni Tokióban. „Az az álmom, hogy részt vehessek a 2020-as tokiói olimpián, elszállt, miután elkaptam a koronavírust. Keményen dolgoztam. Isten tudja, hogy mennyi nehézségen mentem keresztül azért, hogy elindulhassak a játékokon" írta a birkózó.

A hétfői birkózóprogramban még egy magyar szerepel a 97 kilós Szőke Alex személyében, aki a cseh Artur Omarov ellen kezd a 16 között.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik