Tenisz: Djokovics elárulta, valóban Agassival folytatja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.21. 19:03
A szerb Novak Djokovics vasárnap délután megerősítette, hogy a korábbi teniszklasszis Andre Agassival közösen folytatja a munkát a jövőben.

Djokovics néhány hete jelentette be, hogy teljes edzői stábjával szakít, így Marian Vajda mellett megvált fitneszedzőjétől, Gebhard Phil Gritschtől és fizioterapeutájától, Miljan Amanovicstól is. néhány hete jelentette be, hogy teljes edzői stábjával szakít, így Marian Vajda mellett megvált fitneszedzőjétől, Gebhard Phil Gritschtől és fizioterapeutájától, Miljan Amanovicstól is.

A brit sajtóban ezt követően megindultak a találgatások, a Telegraph pedig arról cikkezett, hogy a jövőben Andre Agassi látja majd el tanácsokkal Djokovicsot.

Djokovics vasárnap két szettben kikapott Alexander Zverevtől a római tenisztorna döntőjében, ezt követően pedig a szerb megerősítette, hogy valóban Agassival dolgozik majd a jövőben – igaz, azt egyelőre nem tudni, hogy a korábbi klasszis milyen minőségben segíti majd Djokovicsot.

Mint azt Djokovics elmondta, egy ideje már kapcsolatban áll Agassival, aki hetek óta figyelemmel kíséri a szerb mérkőzéseit.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik