Tenisz: Djokovics bombasztikus bejelentésre készül – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2017.05.09. 21:22
null
Djokovics és Agassi együtt? (Fotó: AFP)
A brit The Telegraph információja szerint Andre Agassi lesz a korábbi világelső Novak Djokovics új teniszedzője. A hírt az érintettek egyelőre nem erősítették meg.

 

Djokovics a múlt héten jelentette be, hogy teljes edzői stábjával szakít, így Marian Vajda mellett megvált fitneszedzőjétől, Gebhard Phil Gritschtől és fizioterapeutájától, Miljan Amanovicstól is. Ezt követően nem meglepő, hogy a sajtó találgatni kezdett, a szerb klasszis pedig még növelte is a titokzatosságot.

A VajdaságMa délvidéki hírportál információja szerint testvére, Marko társaságában utazott el a madridi tornára, és rajt előtt sajtótájékoztatót tartott. Azt mondta, nemsokára nyilvánosságra hozza új segítője nevét, akiről csak annyit árult el, hogy szuperedző lesz. A Telegraph erre reagálva azt írta, hogy hamarosan Andre Agassi látja majd el tanácsokkal a világranglista második helyén álló teniszezőt.

Korábban szóba került, hogy a szerb teniszező esetleg Mats Wilanderrel, Stefan Edberggel, Gustavo Kuertennel vagy Goran Ivaniseviccsel dolgozik majd együtt.

Agassit nemrég az ausztrál Nick Kyrgios trénereként emlegették, de Steffi Graf férje közölte, hogy a gyerekei 13 és 15 évesek, így az edzősködésre nincs ideje.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik