Mutu világhírű rapsztárral forgat klipet az ETO stadionjában

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.18. 17:04
null
Mutu tökéletesen passzolni fog Snoop Dogg imidzséhez – nem kételkedünk a román sajtó véleményében (Forrás: <a href="http://www.cancan.ro/actualitate/s-a-produs-alaturarea-mileniului-am-aflat-ce-se-intampla-intre-adi-mutu-si-snoop-doogg-pana-astazi-a-fost-secret.html" target="_blank">canacan.ro</a>)
A román labdarúgó-válogatott csatára, Adrian Mutu a futballpályán kívüli karrierjére is koncentrál, és újabban az előadó-művészettel kacérkodik. Román lapok egybehangzó értesülései szerint a Petrolul Ploiesti futballistája a világhírű rapsztárral, Snoop Doggal (újabban Snoop Lion és Snoopzilla) forgathat közös videoklipet Magyarországon. A Nemzeti Sport Online megkeresésére maga a játékos is megerősítette: a következő hónapban hazánkban forgat.

A hab a tortán a történet magyar vonatkozása: állítólag Győrben, az ETO FC stadionjában veszik filmre a gengszterrapper Snoop vadonatúj klipjét.

A sztori olasz vonalon kapott szárnyra. A klip rendezője, Massimo Caroletti lesz, aki a Serie A-ban eltöltött éveiből személyesen ismeri Mutut. Caroletti beszélt először a klip részleteiről.

Snoop Dogg, napjaink leghíresebb rappere már többször járt hazánkban (Forrás: canacan.ro)
Snoop Dogg, napjaink leghíresebb rappere már többször járt hazánkban (Forrás: canacan.ro)

„Többnyire profi színészekkel dolgozom, de Mutuban nagy lehetőséget látok. Európa-szerte ismert, rengeteg rajongója van, ráadásul a női nemet is lenyűgözi. Személyesen kértem fel, és a stábnak is én ajánlottam” – idézi a sport.ro, a canacan.ro és több román lap a rendezőt.

„A teljes casting még hátravan, ezt követően kezdjük a forgatást Magyarországon, a Győri ETO FC stadionjában, várhatóan április közepén, húszfős stábbal.”

Caroletti Mutuval ápolt baráti viszonyáról is beszélt. „Két éve ismerem Mutut, azóta tartjuk a kapcsolatot, barátságunk napról napra erősebb. Tisztelem őt, mert tisztességes és komoly ember. Ahogy én látom, nagy jövő előtt áll a szórakoztatóiparban.”

Adrian Mutu pályafutása során (2000 és 2012 között) számos olasz klubnál megfordult, többek között az Internazionale, a Hellas Verona, a Parma, a Juventus, a Fiorentina és a Cesena játékosa is volt. Legutóbbit 2012 augusztusában hagyta el, akkor a francia Ajaccio játékosa lett, onnan igazolt jelenlegi kenyéradójához, a román első osztályban harmadik helyen álló Petrolul Ploiesti-hez.

„Mutu fényes jövő előtt áll a szórakoztatóiparban” (Forrás: canacan.ro)
„Mutu fényes jövő előtt áll a szórakoztatóiparban” (Forrás: canacan.ro)

A nagy futballrajongó hírében álló Snoop és Mutu győri klipforgatásáról megkérdeztük az ETO stadionjának titkárságát, egyelőre cáfolni és megerősíteni sem tudták.

SNOOP DOGG egyik legnagyobb sikerű slágere a Drop It Like It’s Hot – bár a rapper stílusa sokat változott az elmúlt években, valami hasonlóra számíthatunk Győrben is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik