Down-szindrómás szurkergyerek is aranyat kapott a Celtic-ünnepen - videók

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.14. 11:53
null
Jorgosz Szamarasz és Jay Beatty (forrás: yahoo.com)
Sorozatban harmadszor nyerte meg a skót bajnoki címet a Celtic csapata. A Rangers távollétében ez nem nagy szám – mondhatnák a kákán is csomót keresők, de bajnoki címet nyerni mindig nagy dolog.

A Dundee United elleni 3–1-es győzelem után a játékosok megkapták a bajnoki érmeket és a trófeát. Az edző, Neil Lennon a maga aranyát odaadta a 11 éves Jay Beattynek, aki a családjával ült a pálya szélén.

A Down-szindrómás Jay rettentően nagy szurkolója a csapatnak. Egyik kedvence Jorgosz Szamarasz, aki felkapta a fiút, és az 52 ezer néző üdvrivalgása közepette körbevitte a stadionban. Jay pedig még a magas csatár szakállát is megbirizgálhatta.

Jay és Szamarasz még tavaly nyáron barátkozott össze, amikor Jay felmehetett a Celtic csapatbuszára. Végül Szamarasz mellett talált akkor helyet, és együtt énekelte a csapattal a „Hail, hail, the Celts are here” című dalt.

„Írországban találkoztam először Jayjel. Egészen különleges kisfiú. Hatalmas Celtic-szurkoló és óriási ösztönzést ad nekünk. Az egész csapat nagyon büszke volt, hogy velünk lehetett ma” – mondta Szamarasz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik