nemzetisport.hu 2014.01.23 19:25 Frissítve: 2015.03.30 02:21

A szexis brazil sztár Pitbull-lal és Jennifer Lopezzel énekli a vb hivatalos dalát

Megvan a 2014-es brazíliai labdarúgó-világbajnokság egyik alapköve, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) és a Sony Music bejelentette, a mundial hivatalos dalát, a We Are One (Ole Ola) című számot a dél-amerikai ország egyik legtüzesebb tehetsége, Claudia Leitte, valamint két világsztár, Pitbull és Jennifer López közösen adja majd elő.

Claudia Leitte, Pitbull és Jennifer Lopez énekli a világbajnokság dalát (Fotó: fifa.com)
 
 
Négy évvel ezelőtt óriási sikert aratott Shakira Waka, Waka (This Time for Africa) című slágere, most pedig a Pitbull által írt (ő a társproducer is) számtól azt várják, hogy a brazil szenvedélyt továbbítja a világ felé.
A dal a világbajnoki házigazda színpompás légkörét hozza el a futballrajongókhoz, hogy még izgatottabban várják a tornát. 

A Maracana Stadionban tartott csütörtöki beszédében a FIFA főtitkára, Jérome Valcke elmondta: „A FIFA és a Sony Music rendkívül izgatott, hogy megossza Claudi Leitte izgalmas tehetségét a világgal, olyan nemzetközileg elismert művészek, mint Pitbull és Jennifer Lopez közreműködésével. A rengeteg itteni látogatásom során rengeteget hallottam a nagyszerű brazil zenei hagyományokról, és nagy örömmel tölt el, hogy egy brazil előadó lesz a dal középpontjában. Biztos vagyok benne, hogy hozzám hasonlóan, futball- és zenerajongók millió várják türelmetlenül a világ minden tájáról a dal megjelenését.”

„Nagyon boldog vagyok, hogy képviselhetem a hazámat a FIFA-világbajnokságon, és két általam nagyra tartott és csodált művésszel dolgozhatom – tette ezt már hozzá Claudia Leitte. – A foci vb a világ egyik legnagyobb eseménye, és alig várom, hogy Pitbull-lal és Jennifer Lopezzel együtt szambázzunk Brazíliában. Mi egyek vagyunk!” (ez amúgy a szám címe)

Persze Pitbull is lefutotta az ilyenkor kötelező köröket, nagyon megtiszteli, hogy ekkora előadókkal közösen szerepelhet a világbajnokságon.

A We Are One (Ole Ola) az év során, de még a vb előtt fog megjelenni (még szerencse), és rajta lesz a hivatalos 2014 FIFA vb-albumon is, amelyet ezek után nem meglepő módon a Sony Music Entertainment bocsát ki. Továbbá készületek alatt áll a videoklip forgatása is.

A FIFA és a Sony 1994 óta áll partneri viszonyban a vb-k főcímdalával kapcsolatban, Daryl Hall Sounds of Blackness című száma után 1998-ban Ricky Martin La Copa de la Vidája volt a torna dala, majd 2002-ben Anastacia Boomja jött, mielőtt 2006-ban az Il Divo The Time of Our Lives száma következett, legutóbb pedig a már említett Shakira előadása szórakoztatta a közönséget.
 
Claudia Leitte (Fotó: topdiario.com)
Claudia Leitte (Fotó: dasmariasblog.com)
Claudia Leitte (Fotó: boaforma.abril.com.br)
Claudia Leitte (Fotó: carnaxe.com.br)
 
Claudia Leitte (Fotó: willcarvalho.com )
Claudia Leitte (Fotó: claudialeittethebest.zip.net)
2021.03.14 23:27:20

Sportszelep nemzetisport.hu

A korábbi válogatott kézilabdázó az Instagramon tett közzé közös fotót.

2020.12.28 21:55:06

Sportszelep B. L.

Hulk volt feleségének az unokahúgát vette el • Szexi német futó hívta ki Hummelst • Hamilton exe 42 évesen is bomba formában.

2020.10.06 18:02:11

Sportszelep K. D.

Alica Schmidt a német válogatott ikonját hívta kis egy futóversenyre.

2020.09.20 17:50:56

Sportszelep nemzetisport.hu

Donny van de Beek és Estelle Bergkamp több mint egy éve alkot egy párt.

2020.09.11 13:12:20

Sportszelep nemzetisport.hu

Újabb fotósorozattal bizonyította, hogy jól érzi magát a kamerák előtt.