Olimpiai bajnok pólósunk párja fürdőruhamodellként csillog - galéria

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.19. 17:00
null
Dobár Éva a Magistral fürdőruháiban – <a href="javascript:void()" onclick="initializeNGallery('Dobar_Eva_a_Magistral_furdoruhaiban')">GALÉRIA!</a> (Fotók: Magistral)
Dobár Éva maga is olimpikon úszó volt mielőtt modellnek állt. Varga Dániel felesége most a Magistral 2013-as kollekcióját mutatja meg.

A 20 éves Dobár éve 2008-ban, mindössze 15 éves még ott állt Pekingben az olimpiai uszoda rajtkövén, hogy megmutassa tehetségét az 50 méteres gyorsúszók mezőnyében. A következő évben azonban felhagyott az úszással, és aláírt az Attractive Models ügynökséghez, és azóta is náluk építi egyre szebben ívelő karrierjét.

Legújabb munkája igazi nyári kedvcsináló: a magyar Magistral fürdőruhamárka legújabb kollekcióját mutatja be – számol be cikkében a Blikk online kiadása.

„Tökéletes alakja és szép arca miatt esett Évára a választásunk. De nem is csalódtunk benne, nagyon ügyesen, pontosan és szépen dolgozott, amit a fotók is bizonyítanak” – mondta az úszóból lett modellről Kiss Marietta, a Magistral marketingigazgatója.

Dobár Éva 2012 nyarán ment feleségül a Pekingben olimpiai bajnoki címet szerző férfi vízilabda-válogatottunk egyik kiválóságához, Varga Dánielhez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik