Videó: a Real Madrid sztárja nem viselte jól lecserélését – íme, Ancelotti reakciója!

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2023.01.20. 12:13
null
Az itt látható pacsi ezúttal elmaradt Rodrygo és Ancelotti között (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, a Real Madrid kétgólos hátrányból fordított, s 3–2-re legyőzte a Villarrealt a spanyol Király-kupa nyolcaddöntőjében, így bejutott a legjobb nyolc közé. Az 56. percben még nem volt ilyen rózsás a helyzet a madridiak számára, ekkor 0–2-nél kettőt is cserélt Carlo Ancelotti. A vezetőedző döntésével azonban nem értett egyet a pályát akkor elhagyó brazil válogatott sztár, Rodrygo, akivel később el is beszélgetett az olasz szakember. 

 

Rodrygót az 56. percben, kétgólos hátránynál cserélte le Carlo Ancelotti, a brazil válogatott szélső azonban csalódott volt emiatt, sőt: kezet sem fogott az olasz szakemberrel sértődöttségében. Ezt követően a kamerák is rögzítették, hogy Ancelotti odament a kispadon ülő játékosához, s elbeszélgetett vele. Hogy mit mondott?


„Megbeszéltünk mindent Rodrygóval. Elmondtam neki, hogy ne felejtsen el üdvözölni engem, amikor elhagyja a pályát. Azért cseréltem le, mert kicsit túlterhelt volt és nem akartam kockáztatni. Ennyi történt” – mondta az esettel kapcsolatban a Real Madrid trénere.


SPANYOL KIRÁLY-KUPA
NYOLCADDÖNTŐ
Villarreal–Real Madrid 2–3
(Capoue 4., Chukwueze 42., ill. Vinícius Júnior 57., Éder Militao 69., Dani Ceballos 86.)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik